SKREVET: 25.01.2017 / KLOKKEN: 21:34


Utdanning

Jeg har begynt på flere forskjellige utdanninger, men aldri klart å fullføre noe. Hurra. Føler meg som årets mest vellykka person. Blir kvalm når jeg tenker på det. Får ikke en eneste jobb. Har meldt meg som ringevikar i alle barnehager, på alle skoler og på alle eldreboliger. Tjener litt over ti tusen de månedene jeg er heldig. Er forferdelig å leve på denne måten.. Så planen er å søke meg inn på skole, og fullføre. Tror dere jeg klarer det ? Vel.. Jeg har faktisk ikke noe valg. Skal jeg få et bedre liv, må jeg stige i utdanning. Videregående er ikke nok !

 

 

Trening

Jeg er snart like brei som jeg er høy. Vekten viser 95 kilo, og det er ikke muskler for å si det sann. Jeg er en person som spiser når jeg er glad, spiser når jeg er sint, spiser når jeg er lei meg, spiser når jeg er redd.. Eneste gangene jeg ikke spiser, er når jeg faktisk burde det. Frokost ? Nei. Lunsj ? Nei. Middag ? Et tonn. Kvelds ? Nei. Eller. Sjokolade, teller det ?

Huff. Dette går ikke lenger. Nå må jeg åpne øynene mine, og gjøre noe med problemet. Er det noen der ute som vet om en blogg som handler om trening ? Sunne oppskrifter ? Tips og råd ? Fine bilder ? Legg gjerne igjen en kommentar under dette innlegget. Hadde blitt veldig glad <3

 

 

Økonomi

Vet ikke hva jeg skal si. Her har jeg rotet det skikkelig til. I fem år har jeg prøvd å overleve, med utgifter større enn inntekter. Det har vert et mareritt, og jeg har mistet helt kontroll. Først prøvde jeg å overse problemet, men da ble det bare større. Nå må jeg ta meg sammen, få tilbake kontrollen og betale tilbake det jeg skylder. Håpet er å være helt gjeldfri før jeg fyller tretti. Tror dere jeg klarer det ? 

 

Har du/dere noen mål for 2017 ?

Fortell meg om de i kommentarfeltet <3

 

#blogg #blogger #bloggerne #mammablogg #mammablogger #mamma #mammalivet #barn #foreldre #foreldreogbarn #familie #forandring #helse #utdanning #trening #treningsblogg #økonomi #penger #jobb #arbeid

Kategori: Hverdag Skrevet:25.01.2017, 21:34Kommentarer

25.01.2017, kl.21:50


Så fine mål å sette seg! Har akkurat de samme måla

25.01.2017, kl.22:00


Hanne Lovise: Så gøy. Da kan vi hjelpe hverandre <3

25.01.2017, kl.22:01


Ja jeg tror du klarer skole. :) bare gå all in for det og jobb med viljen.

Men kanskje grunnen til at du ikke har klart å fullføre er fordi det ikke er rett studieretning. Noen er mer praktisk rettet enn teoretisk anlagt.

Tips til trening, gjør research på Google for e.ks. Etter 'treningstips/kosthold' El no lignende.

26.01.2017, kl.08:56


Anonym: Takk for gode ord <3 Skal google litt nå !


Legg igjen en hilsen


Navn:

E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:


Dette er et gratisdesign laget av http://meeretea.blogg.no

hits